De Saving Lives Foundation heeft meerdermalen per jaar evenementen of promotieacties waarbij de levensreddende werking van de AED aan het publiek wordt uitgelegd. Deze evenementen worden soms vanuit de SLF georganiseerd, maar de SLF kan ook participeren in evenementen van andere organisaties.

Via de aanmeldingen die binnengekomen zijn op deze site, via vrijwilligers en via partners worden regelmatig initiatieven aangedragen voor promotie of voor donatie van een AED. Uit de aanmeldingen wordt een keuze gemaakt waar middelen voor worden vrijgemaakt.

Heeft u een goed idee dat bijdraagt aan de doelstelling van de SLF? Laat het ons weten via het contactformulier.

Aankomende initiatieven van de Saving Lives Foundation:

  • De eerste donaties zijn binnengekomen dus er is budget te besteden aan AED’s. Een fantastische start voor de activiteiten van de Saving Lives Foundation! Dit betekent dat er spoedig een feestelijke uitreiking van de allereerste Saving Lives AED, zal worden georganiseerd. Hoe meer bekendheid, hoe meer mensen horen over de levensreddende werking van de AED. Hou dus onze website in de gaten – en – meldt nog snel de laatste kandidaten aan!
  • 16 oktober 2018 Worldwide Restart-A-Heart Day. Wij zijn erbij om de AED aan een grote groep te laten zien. Informatie volgt.
  • Het lanceren van de internationale website van de stichting staat op de planning voor eind 2018. Zodra deze website staat, kunnen mensen uit andere Europese landen eenvoudiger aanspraak maken op een AED via de stichting.